Natural Jihlava 2017

Natural Jihlava Natural Jihlava

QUINUA S ŘAPÍKATÝM CELEREM



Natural Jihlava

 

Suroviny na 2 porce:

200g quinoi

4-6 řapíků řapíkatého celeru

½ pórku

Lžíce oleje

Lžička černuchy, chilli a soli

 

postup:

200g quinoi několikrát propláchneme horkou vodou a uvaříme do měkka. Bude to trvat asi 15 minut. Půl pórku pokrájíme na plátky a zlehka osmahneme na lžíci dobrého oleje, přidáme cca 4-6 řapíků celeru a dvě mrkve nakrájené na kousky, okořeníme po lžičkou černuchy, chilli a soli.

 
















Kde nás najdete
Natural Jihlava Humpolecká 286/28
Jihlava, 586 01
Kontakty
Natural Jihlava info@naturaljihlava.cz
Natural Jihlava 567 313 011
Natural Jihlava fax:567 313 010
Natural Jihlava www.naturaljihlava.cz
Natural Jihlava facebook.com/naturaljihlava
Otevírací doba
Natural Jihlava Pondělí 5:30-16:00
Úterý 5:30-14:00
Středa 5:30-14:00
Čtvrtek 5:30-14:00
Pátek 5:30-14:00
Sobota zavřeno
Neděle Zavřeno